Page content

Momentum lifestyle

Momentum® Lifestyle Afslankbehandelingmomentum

momentum Life Style

De Momentum ® afslankbehandeling is een veilige en effectieve manier van afslanken waarmee je er niet alleen slanker en stralender uit gaat ziet, maar waarmee je ook je gezondheid aanzienlijk bevordert. De Momentum® afslankbehandeling is geschikt voor mannen én vrouwen die serieus, snel en verantwoord willen afvallen. Tijdens de dieetfase van 24 dagen kun je gemiddeld 8 tot 12 procent aan lichaamsgewicht kwijtraken, met name op de plekken waar het telt, zoals heupen, billen, buik of dijen.

Werking

Het principe is als volgt: de Momentum® vloeistof neem je in via de mond (druppeltjes onder de tong). Het Momentum®  spreekt je (vet)stofwisseling aan en de inactieve vetten in buik, dijen, billen en bovenbenen- en armen. In combinatie met een goed vol te houden dieet, verdwijnt het vet waar het écht overtollig is. Je krijgt bijvoorbeeld geen 'ingevallen' wangen.

Afslanken in fasen

De Momentum® afslankbehandeling bestaat uit drie fasen: de dieetfase, de stabilisatiefase en de levensfase.

1. Dieetfase

Tijdens de dieetfase verminder je effectief en verantwoord je gewicht. Deze fase duurt slechts 24 dagen. In deze fase neem je 24 ampullen met de Momentum®  vloeistof in door middel van druppeltjes onder de tong. Het dieet is gebaseerd op laag calorische maaltijden, zonder inname van vet en een minimale inname van koolhydraten. Er is veel vrijheid om te varieren. Je ontvangt bij de afslankbehandeling een receptenboekje met voorbeelden van heerlijke recepten.

 

2. Stabilisatiefase

Na 24 dagen breekt de stabilisatiefase aan. Tijdens deze fase ga je je nieuwe lichaamsgewicht effectief stabiliseren. Je bouwt in de stabilisatiefase in drie weken een gezond eetpatroon op waardoor het jojo-effect achterwegen blijft. In deze fase zul je zonder ampullen en met een nieuw dieet een proteinetekort (eiwitten = vlees, vis, gevogelte) voorkomen en daarmee problemen  zoals het vasthouden van vocht, gewichtstoename, enorme honger, vermoeidheid en geïrriteerdheid. Het dieet van de tweede fase wordt gekenmerkt door weinig koolhydraten en veel eiwitten.  Je zult versteld staan hoe weinig eetlust je hebt en hoe snel je verzadigd raakt met minder voedsel. Tijdens deze fase zul je nog wat extra gewicht verliezen.

3. Levensfase

Na fase 1 en 2 ben je klaar voor je nieuwe leven als energiek, vrolijk en gezond mens. In deze fase, de levensfase, leer je een levensstijl aan met een gezond voedingspatroon en voldoende lichaamsbeweging. Het dieet van de derde fase is een voedingspatroon dat wordt gekenmerkt door een ruime inname van eiwitten, omega-3 vetten, twee keer per week vette vis en matig met koolhydraten en omega-6 vetten. Kortom, tijdens de Levensfase leer je een levensstijl aan waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Wanneer je suikerpatient bent, een schildklieraandoening hebt of medicijnen voor een hoge-of lage bloeddruk of anti-depressiva slikt, dien je voor je met een Momentum® afslankbehandeling start je huisarts te raadplegen. Ook bij specifieke vragen en/of twijfels, raden wij je aan je arts te raadplegen.

Oorsprong

Bio-HCG is origineel ontwikkeld door OrthoPharma op basis van de traditionele afslankbehandeling met het hormoon HCG. OrthoPharma heeft de afslankende werking van HCG door middel van geavanceerde techniek omgezet naar Momentum Lifestyle. Dit betekent dat het hormonale gedeelte niet meer aanwezig is maar wél de afslankende werking. Daaraan is de werking van natuurlijke stoffen toegevoegd vanuit onder andere de Ayurveda, de Chinese kruidengeneeskunde en de Orthomoleculaire geneeskunde. Het eindresultaat is een verantwoord en effectief afslankmiddel dat het omzetten van vet in energie bevordert terwijl het je hongergevoel vermindert.  Voor meer informatie omtrent de oorsprong en ontwikkeling van de Momentum®  afslankbehandelingklik hier.

Aanvullende producten

Alle cosmetica waar vet, olie, creme of zalf in zit, is verboden. Je gebruikelijke dag- en nachtcreme kun je vervangen door de bij de behandeling meegeleverde Multi Gold Balance vetvrije en huidverzorgende Bio-gel. Voor het behoud van je ideale gewicht na de Momentum® afslankbehandeling adviseren wij Multi Gold Balance Citrin Plus™.  Dit hoogwaardige onderhoudsproduct remt de vetopslag, stimuleert de vetafbraak en remt de eetlust. Citrin Plus™ is ook zeer geschikt ter ondersteuning van andere afslankproducten.

 

bestel

 

Wenst u professionele begeleiding door een ervaren coach dan klikt u op de link hiernaast =>    Bestellen kun je hier