Page content

Personal Trainer

Hernieuwd Programma 2014 !!

 

afvalcoach

Als Afvalcoach heb ik gemerkt dat Overgewicht  volksziekte nummer 1 geworden is helaas. Kijk maar om je heen, op straat, in de sauna, op de schoolpleinen (35% van de kinderen heeft overgewicht).  We vinden het tegenwoordig al normaal wanneer iemand 5-10 kg overgewicht heeft. Het valt ons niet eens meer op! Kijk eens op TV, programma's als Help mijn kind is te dik of het populaire Obese. Door de vluchtige maatschappij waarin we leven, hebben we geen of niet genoeg tijd ons echt bewust met ons voedingspatroon bezig te houden. We eten bijna alleen maar voedsel wat voorverpakt is, kant en klaar maaltijden en snelle snacks tussendoor. En als we uit eten gaan en we krijgen vers bereid voedsel vullen we dat het liefst aan met allerlei voor ons niet zulke gezonde dingen en dan ook nog eens in te grote porties.

Afvalcoach

Aan de andere kant voelen we ons ook wel eens schuldig over ons eetpatroon, balen we van ons lijf.  Zeker op een mooie dag en we hebben iets minder kleding aan worden we geconfronteerd met die extra kilo's die dan toch wel erg aftekenen in dat leuke jurkje of dat gave t-shirt. Dus we hebben al snel de neiging om continue op fulltime op "dieet"te gaan en maaltijden overslaan of  heel weinig te eten. Als we dan een keer uit de band springen is het immers niet zo erg, toch??  Helaas is niets minder waar en juist door te weinig te eten en maaltijden overslaan komen we aan.  Ik zie je denken, waar heeft hij het nou weer over.... Graag leg ik het je als afvalcoach allemaal uit. En wanneer je dit begrijpt zul jij nooit meer op "dieet"  hoeven.

Een gezond gewicht is niet een kwestie van een dieet. Een gezond gewicht is een kwestie van balans. Dusdanige veranderingen in jouw voedingspatroon aanbrengen dat het past bij JOUW levensstijl en jouw behoefte aan voeding. De afvalcoach kan je hierbij helpen.

Ook is het niet nodig om direct heftig te moeten sporten of je hele leven op zijn kop te zetten. Wat wel belangrijk is om negatieve zaken in je leven(voeding) zoveel mogelijk te verminderen of elimineren. Denk daarbij aan stress of jezelf te weinig tijd gunnen om te eten.

Dit hoef je uiteraard niet alleen te doen en het is ook niet een kwestie van ff knop om en je bent er. Om weer balans in je voedingspatroon te krijgen is er de afvalcoach.
Ik kan je helpen je inzicht in jouw lifestyle te veranderen. Samen maken we een plan om jouw leven dusdanig in te richten dat je weer kunt genieten van een gezond en strak lijf zonder daarbij het genieten uit het oog te verliezen.

Als afvalcoach hanteer daarbij verschillende methoden, echter allemaal op orthomoluculaire basis. Ik bied de mogelijkheid van bewegen tot fanatiek sporten en personal training. Voor ieder wat wils.

Voor 2014 Heb Ik Nieuwe Pakketten Samengesteld!

Mijn tarieven per 1 januari 2014
Coaching gedurende 6 mnd. 1x pw wegen en voedingsanalyse en advies49 euro/pmd
Coaching gedurende 6 mnd. 1x pw wegen en voedingsanalyse en advies plus Maxzlim !79 euro/mnd
Bodytec training 2 keer per week incl. voeding, wegen en meten 6 mnd99 euro/mnd
Transion, uitsluitend voor buikomvang 3 keer per week incl voedingsadviesvan 300 voor 149/mnd
Sportvasten, 10 daagse kuur incl. supplementen, begeleiding, training, nazorg 299 euro

 

Wil je meer weten? neem dan vrijblijven contact op via ons contactformulier of de telefoon 055-5222422

 

Danny