Page content

Wat Doen Wij in Onze Schoonheidssalon?

Huidproblemen


Jolanda en Naomi geven advies om je huid op een effectieve manier te reinigen en verzorgen om tot huidverbetering te komen. Doordat zij veel meer doen dan alleen maar het verzorgen van de huid kun je met recht spreken van hannah huidcoaches in plaats van "schoonheidsspecialiste"

Alles valt en staat immers met het op de juiste wijze coachen en begeleiden van jou en je huid. Je zal je eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren en thuis structureel onderhouden om optimaal van de producten te kunnen profiteren. Jolanda en Naomi zijn in staat om je dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.


Kleine Behandelingen


Onder de kleine behandelingen waarvoor je bij ons in de salon terecht kunt verstaan we o.a. reinigen van het gezicht, weghalen van kleine oneffenheden, maar ook het epileren, harsen of verven van wenkbrauwen en of wimpers.

Ook kun je bij ons terecht voor harsbehandelingen van zowat ieder gewenst lichaamsdeel.

Tevens behoren Microdermabrasie, microneedling en diverse peelings tot de mogelijkheden.

Tevens kunnen we spa manicure en pedicure toepassen en je handen en of voeten voorzien van gellak.

In onze zonnebankruimte kun je genieten van een heerlijk zonbad op de 3 in 1 zonnebank met vitamine D en collageen aanmaak. Bovendien krijg je een lekker bruin kleurtje.Definitief Ontharen


Als vrouw wil je er altijd op en top verzorgd uitzien. Wij zijn daar best druk mee en hebben er niet altijd evenveel tijd en/of zin in. Een van die tijdrovende klusjes is het scheren. En laten we eerlijk zijn, dat komt niet altijd gelegen.

Bovendien is scheren, harsen of epileren niet altijd even prettig. Het kan pijnlijk zijn of huidirritatie veroorzaken of erger nog kleine ontstekingen van de haarzakjes. Ongemak waar je niet op zit te wachten.

Ook ik had hier last van en ben op zoek gegaan naar een goede en betrouwbare methode om definitief te ontharen. Bij de meeste methoden die ik tegenkwam waren de resultaten niet toereikend of de behandelprijzen veel te hoog. Totdat ik op onze huidige HIPL methode kwam waar een klinische studie onder 3000 cliƫnten was gedaan met verbluffend resultaat! Bovendien is deze methode vrijwel pijnloos en voor bijna iedereen geschikt. de afgelopen 10 jaar heb ik al vele klanten uit binnen -en buitenland van hun overtollige haar afgeholpen.

Huid Verjonging


We willen allemaal ouder worden, maar niemand wil oud zijn!
Naarmate onze leeftijd vordert hebben we te maken met huidveroudering.

Deze veroudering komt grotendeels door invloeden van buitenaf. Ons is er alles aan gelegen deze veroudering zoveel mogelijk te beperken, tegen te gaan of zelfs terug te draaien.

Om dit te bewerkstelligen en jou als klant daar zoveel mogelijk profijt van te laten hebben zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe methoden, merken en technieken.
We zitten dan ook regelmatig in de schoolbanken om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Middels Onder andere Bindweefselmassage, Metatherapy, lichttherapie en vanaf medio oktober het ionzyme DF Apparaat gaan we de strijd aan met veroudering