Alsof wallen nog niet genoeg waren …’s morgens naar je spiegelbeeld staren en vijf rijpe pukkels verwelkomen is verre van een pretje.

Mensen met acne begrijpen dit maar al te goed. En ook al heb je mooie ogen, prachtige lippen, weelderig haar zoals dat van Doutzen Kroes of de geweldige humor van Michelle Obama, die verschrikkelijke rode bobbeltjes zijn het enige wat je nog ziet. Waardoor je zelfvertrouwen vaak nog sneller keldert dan je duikboot bij een spelletje Zeeslag.

Focus Care Clarity+, je reddende engel!

Het Clarity+ gamma is een innoverend systeem in 3 stappen dat een volledige skincare oplossing biedt. Elke stap bevat producten die specifiek zijn ontwikkeld om de belangrijkste oorzaken van puistjes en onzuiverheden aan te pakken door je huid precies te geven wat ze nodig heeft, waar ze het nodig heeft.

  • Stap 1: reinigen
  • Stap 2: reguleren
  • Stap 3: zuiveren

Hoelang moet ik wachten om resultaten te zien?

Acne is een complexe huidconditie. Resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon en hangt af van de ernst van de ontsteking. De meeste mensen kunnen snel nadat ze beginnen met het Focus Care™ Clarity+ gamma zichtbare verbeteringen zien.

Tijdens de klinische tests die door het Environ Skin Care Institute werden uitgevoerd, zei 100% van de testpersonen dat ze het Clarity+ gamma zouden aanbevelen omdat ze vonden dat hun puistjes met succes werden behandeld.

De sleutel tot het succes van het gamma is het gecombineerde dagelijkse gebruik van de Sebu-Lac Lotion en de Sebu-ACE Oil, en de toevoeging van het Sebu-Clear Masque om de twee dagen.

Vanaf nu worden Acné behandelingen bij ons vergoed. Infomeer eerst hiervoor bij uw zorgverlener of u hiervoor in aanmerking komt. Voor verdere informatie en/of advies over acné kunt u altijd bellen voor een vrijblijvend advies gesprek.