braz

Brazilian wax of  Brassilian wax is een andere benaming voor het scheren of harsen van  de bikinilijn of desgewenst de gehele schaamstreek . Onze schoonheidsspecialiste heeft ondertussen meer dan 5 jaar ervaring in het uitvoeren van de Brazilian wax.  Bij het uitvoeren van Brazilian Wax is het van het grootste belang dat u zich vertrouwt en veilig voelt in een discrete omgeving waarbij u wordt behandeld door een professional.

Anders dan de bikinilijn scheren of harsen, wordt bij de brazilian wax al of  bijna al het schaamhaar. Bovendien kan desgewenst ook de bilnaad vrij van haar worden gemaakt. We hebben ondertussen zoveel ervaring dat bijna alles mogelijk is.

Niet iedereen kan tegen harsen of scheren. Wanneer je een erg gevoelige huid hebt kun je kleine wondjes of  in het ergste geval kleine ontstekingen krijgen. Voor deze groep mensen is het raadzaam eens te denken over definitief ontharen . Hiervoor kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Brazilian Wax vormen

Desgewenst kun je de Brazilian wax laten uitvoeren in verschillende vormen zoals hiernaast afgebeeld. Zoals u kunt zien zijn er zelfs verschillende namen toegekend aan de verschillende vormen van waxing

De Full Brazilian, Hollywood of the sphynx wordt de gehele schaamstreek geharst. Dit is de meest voorkomende vorm van Brazilian Waxing. Ook kan desgewenst een streepje blijven staan zoals bij de Brazilian Strip. Bij de String kunt u er voor kiezen een wat bredere streep te laten staan. Voor een een leuke gelegenheid zoals bijvoorbeeld valentijsdag kunt u kiezen voor een hartje.  Een klein driehoekje noemen we de Brazilian Triangle en uiteraard is het ook mogelijk gewoon alleen de bikini wax uit te voeren, dat wil zeggen uitsluitend de haartjes buiten het bikinibroekje harsen.

Het Scheren of harsen van de schaamstreek is iets wat de laatste jaren steeds meer voorkomt . Ook worden nog wel chemische ontharingsmiddelen gebruikt, maar Brazilian wax of definitief ontharen is toch wel heel sterk in opkomst.

Tegenwoordig is het verwijderen van schaamhaar voor de meeste jonge vrouwen vanzelfsprekend geworden en 80% à 90% doet dit dan ook regelmatig. 

Ook mannen kiezen steeds meer voor het al dan niet volledig verwijderen of kort trimmen van het schaamhaar van de schaamstreek, de penis,scrotum en bilnaad.

Hier in het kort nog even de verschillende vormen:

  • Bikiniwax: enkel het schaamhaar dat bij het dragen van een bikini publiekelijk zichtbaar is wordt verwijderd.
  • Brazilian Triangle: een klein driehoekje schaamhaar op de venusheuvel boven de schaamlippen blijft staan (ook wel triangle genoemd).
  • Heart : een figuurtje van schaamhaar op de venusheuvel boven de schaamlippen blijft staan vb. een hartje (ook wel valentine genoemd).
  • Brazilian Strip: een smal strookje schaamhaar op de venusheuvel boven de schaamlippen blijft staan (ook wel landingsbaan of Braziliaans streepje genoemd).
  • Full Brazilian: alle schaamhaar wordt verwijderd (ook wel Hollywood of the sphynx genoemd).
  • String: Iets bredere streep blijft staan inclusief de schaamlippen.

De prijzen voor Brazilian Wax zijn als volgt :

Bikiniwax  € 15,00 (2 stripjes)

Full Brazillian € 39,50

Full Brazillian inclusief bilnaad €  49,50

partner-logo01
environ-logo-wit
image_skincare_logo_black_holiday_web
hannah-wit