Brazilian wax is een andere benaming voor het scheren of harsen van de bikinilijn of desgewenst de gehele schaamstreek . Onze schoonheidsspecialistes hebben al een aantal jaar ervaring in het uitvoeren van de Brazilian wax. Bij het uitvoeren van Brazilian Wax is het van het grootste belang dat u zich vertrouwt en veilig voelt in een discrete omgeving waarbij u wordt behandeld door een professional.

Anders dan de bikinilijn scheren of harsen, wordt bij de brazilian wax al of bijna al het schaamhaar. Bovendien kan desgewenst ook de bilnaad vrij van haar worden gemaakt. We hebben ondertussen zoveel ervaring dat bijna alles mogelijk is.

Niet iedereen kan tegen harsen of scheren. Wanneer je een erg gevoelige huid hebt kun je kleine wondjes of in het ergste geval kleine ontstekingen krijgen. Voor deze groep mensen is het raadzaam eens te denken over definitief ontharen . Hiervoor kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

De Full Brazilian wordt de gehele schaamstreek geharst. Dit is de meest voorkomende vorm van Brazilian Waxing. Ook kan desgewenst een streepje blijven staan zoals bij de Brazilian Strip. Bij de String kunt u er voor kiezen een wat bredere streep te laten staan. Een klein driehoekje noemen we de Brazilian Triangle en uiteraard is het ook mogelijk gewoon alleen de bikini wax uit te voeren, dat wil zeggen uitsluitend de haartjes buiten het bikinibroekje harsen.

Het Scheren of harsen van de schaamstreek is iets wat de laatste jaren steeds meer voorkomt . Ook worden nog wel chemische ontharingsmiddelen gebruikt, maar Brazilian wax of definitief ontharen is toch wel heel sterk in opkomst.

Tegenwoordig is het verwijderen van schaamhaar voor de meeste jonge vrouwen vanzelfsprekend geworden en 80% à 90% doet dit dan ook regelmatig.

Ook mannen kiezen steeds meer voor het al dan niet volledig verwijderen of kort trimmen van het schaamhaar van de schaamstreek, de penis,scrotum en bilnaad.

Behandeling Prijs
Full Brazillian inclusief bilnaad € 49,50
Full Brazillian € 39,50
Bikiniwax (2 stripjes) € 15,00