Brazilian wax is een andere benaming voor het scheren of harsen van de bikinilijn of desgewenst de gehele schaamstreek . Onze schoonheidsspecialistes hebben al een aantal jaar ervaring in het uitvoeren van de Brazilian wax. Bij het uitvoeren van Brazilian Wax is het van het grootste belang dat u zich vertrouwt en veilig voelt in een discrete omgeving waarbij u wordt behandeld door een professional.

Anders dan de bikinilijn scheren of harsen, wordt bij de brazilian wax al of bijna al het schaamhaar. Bovendien kan desgewenst ook de bilnaad vrij van haar worden gemaakt. We hebben ondertussen zoveel ervaring dat bijna alles mogelijk is.

Niet iedereen kan tegen harsen of scheren. Wanneer je een erg gevoelige huid hebt kun je kleine wondjes of in het ergste geval kleine ontstekingen krijgen. Voor deze groep mensen is het raadzaam eens te denken over definitief ontharen . Hiervoor kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

De Full Brazilian wordt de gehele schaamstreek geharst. Dit is de meest voorkomende vorm van Brazilian Waxing. Ook kan desgewenst een streepje blijven staan zoals bij de Brazilian Strip. Bij de String kunt u er voor kiezen een wat bredere streep te laten staan. Een klein driehoekje noemen we de Brazilian Triangle en uiteraard is het ook mogelijk gewoon alleen de bikini wax uit te voeren, dat wil zeggen uitsluitend de haartjes buiten het bikinibroekje harsen.

Het Scheren of harsen van de schaamstreek is iets wat de laatste jaren steeds meer voorkomt . Ook worden nog wel chemische ontharingsmiddelen gebruikt, maar Brazilian wax of definitief ontharen is toch wel heel sterk in opkomst.

De haren moeten 10 tot 14 dagen gegroeid zijn voor de perfecte lengte. Korter kan er voor zorgen dat er veel haartjes niet meekomen met waxen.

Behandeling Prijs
Brazillian wax inclusief bilnaad eerste keer of na 5 weken

Brazillian wax inclusief bilnaad herhaalbeurt na 4 weken

Brazillian wax  eerste keer of na 5 weken

Brazillian wax herhaal beurt na 4 weken

€ 50,00

€ 40,00

€ 40,00

€ 30,00

Brazillian wax man eerste keer of na 5 weken

Brazillian wax man herhaalbeurt na 4 weken

Brazillian wax man inclusief bilnaad eerste keer of na 5 weken

Brazillian wax man inclusief bilnaad herhaalbeurt na 4 weken

€ 50,00

€ 40,00

€ 60,00

€ 50,00

Bikinilijn waxen € 20,00