Ga je binnenkort trouwen? Dan is het van groot belang dat jij je prettig voelt met de aangebrachte bruidsmake- up en dat er ook goed naar jouw wensen wordt geluisterd. Heb je naast een bruidsmake-up nog meer wensen, wij bieden ook bruid- en bruidegom arrangementen aan! Maar wij starten altijd eerst natuurlijk met een proefmake-up!

De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling en jouw trouwdag. Je wilt er niet pas bij het bekijken van de foto’s achterkomen dat je ‘smokey eye’ toch meer weghad van een blauw oog! Om jouw look tijdens je bruiloft compleet te maken, zijn gestylde haren, make-up en proef-make-up essentieel. Tijdens je proefsessie gaan we je wensen bespreken. Wat past mooi bij je, hoe is je gezichtvorm, waar voel je prettig bij?  Je neemt een sneak peak in hoe je op je grote dag eruit gaat zien, geen verassingen. Hier nemen wij natuurlijk uitgebreid de tijd voor!

Als wij samen in overleg helemaal tevreden zijn over de proefmake-up en je mij wilt boeken voor op de dag zelf. Dan is het belangrijk om dit goed af te spreken. Zodat, dit vooral op de dag zelf helemaal zonder gedoe gedaan kan worden. Want niemand wilt extra stress op de speciale dag zelf! Denk hier bij aan op welke locatie, tijd en datum. Want stel het is buiten Apeldoorn, dan ben ik wel genoodzaakt om voorrij kosten te berekenen. Dit gaat uiteraad in overleg.

 

Kosten visagie

Visagie Prijs
Bruidsarrangement* €380,50
Bruidegom arrangement** €100,00
Bruidsmake-up op de dag zelf €90,00
Proefsessie €45,00

*Bestaat uit: proef bruidsmake-up en bruidsmake-up, 2x gezichtsbehandeling inclusief styling wenkbrauwen, gellac handen en voeten.

**Bestaat uit: manicure, 1x gezichtsbehandeling.