Definitief ontharen doe je natuurlijk bij de onthaarspecialist.

Iedereen die last van overbeharing of ongewenste haargroei heeft, kan nu op een betaalbare,veilige en pijnloze manier geholpen worden.

UvaCare werkt met een FDA goedgekeurd apparaat en dan nog specifiek een 510(k) goedkeuring.

  • Door onze jarenlange ervaring en onze wel opgeleide en gecertificeerde behandelaars ben je in veilige handen.
  • Onze apparatuur is FDA goedgekeurd ( strengste Amerikaanse keuring voor (medische) apparaten.
  • Onze behandeling is comfortabel, aangenaam en vrijwel pijnloos.
  • Door ons uniek concept bespaar je honderden tot duizenden euro’s.
  • Onze manier van werken bespaart je onaangename verrassingen achteraf.
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantie.
  • Gratis intakegesprek.
  • Gratis proefbehandeling (verplicht je tot niets!)
  • Vergoeding via ziektekostenverzekeraar mogelijk( kijk goed naar je polisvoorwaarden)
  • Wij werken uitsluitend op afspraak, dus geen wachttijden. Afspreken in de avond en/of het weekend mogelijk

Met UvaCare komt u op een veilige betrouwbare, pijnloze en comfortabele manier voordelig van uw ongewenste haar af. Neem nu contact op voor een gratis proefbehandeling!

Hoe gaat de methode in zijn werk?

Het te behandelen gebied wordt behandeld met een speciale HIPL lamp welke zeer geconcentreerd licht afgeeft op het gebied en daar de haarzakjes vernietigd. Omdat iedere haar een groeicyclus heeft zal per behandeling max 10-15% van de haarzakjes vernietigd worden. Het is ook erg belangrijk dat de haren gepigmenteerd zijn, wij kunnen ontharen vanaf asblond/donkerblond. Helaas hebben ze nog niks voor licht blonde/grijze/rode haren, deze zijn pigmentloos. Dus om “volledig onthaart te worden heb je gemiddeld 9 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Ontharen gaat dus niet in 1 keer maar in kuur verband van ca. 9 behandelingen verdeeld over een periode van 1-1,5 jaar. Je komt in het begin elke 8 weken, hoe beter het gaat hoe langer er tussen kan zitten. Echter ben je wel na iedere behandeling 10-15% van je haar kwijt, dus je hebt vanaf de eerste behandeling profijt. Wij verkopen een “onthaarpakket “dus als kuur van 9 behandelingen zodat we zeker weten dat we het maximale resultaat bij jou kunnen behalen. Door onze methode ben je echter veel voordeliger uit als bij de concurrent en doordat je een kuur afneemt weten we beiden dat je deze ook afmaakt. Een win-win situatie die naar is gebleken uitstekend werkt.

Wij adviseren altijd om jaarlijks een na behandeling te doen omdat je nooit 100% haar vrij kan worden. Omdat ieder persoon slapende haarzakjes heeft, deze kunnen actief worden door hormonen, zwangerschappen of medicatie bijvoorbeeld. Dit hebben wij natuurlijk allemaal niet in de hand, want elk persoon is anders.

Wij bieden voor een gereduceerd bedrag van 25% korting op na behandelingen. De behandelingen moeten natuurlijk in het verleden dan ook door ons uitgevoerd zijn. Wij hebben ook pakket schaamstreek van 3x voor €110,00!

Gratis intake en proefbehandeling

Wij zijn zo overtuigd van de werking van onze methode dat we een gratis intakegesprek inclusief een gratis behandeling aanbieden. Dit gesprek en deze behandeling verplicht je tot niets en is zoals gezegd geheel gratis.

Je krijgt uitgebreid advies over permanent ontharen en een proefbehandeling van een oksel, zodat je na 3 weken wanneer de haartjes uitvallen het verschil kunt zien tussen de behandelde en niet behandelde oksel.

Tevens kun je de sfeer in ons bedrijf proeven en zelf ondervinden of je de behandeling al dan niet prettig vindt.

Bovendien kun je op deze manier ervaren of de behandeling bij jou het gewenste resultaat oplevert.

UvaCare uw professionele en gecertificeerde behandelaar met ruim 15 jaar ervaring.

Bovendien is scheren, harsen of epileren niet altijd even prettig. Het kan pijnlijk zijn of huidirritatie veroorzaken of erger nog kleine ontstekingen van de haarzakjes. Ongemak waar je niet op zit te wachten.

Ook ik had hier last van en ben op zoek gegaan naar een goede en betrouwbare methode om definitief te ontharen. Bij de meeste methoden die ik tegenkwam waren de resultaten niet toereikend of de behandelprijzen veel te hoog. Totdat ik op onze huidige HIPL methode kwam waar een klinische studie onder 3000 cliënten was gedaan met verbluffend resultaat! Bovendien is deze methode vrijwel pijnloos en voor bijna iedereen geschikt. De afgelopen 15 jaar hebben wij al vele klanten uit binnen -en buitenland van hun overtollige haar afgeholpen.

 

Bij UvaCare is het mogelijk om vergoedingen te krijgen voor overbeharing in het gelaat. Informeer eerst je zorgverlener hier over of je hiervoor in aanmerking komt!