Waarom Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid. Maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

In de praktijk

Niet alleen zijn de producten van Environ zeer geschikt voor thuisgebruik maar ze worden ook veelvuldig gebruikt in de kliniek bij diverse behandelingen. Voor een betere opname van de werkzame stoffen maken wij gebruik van medische microneedling en van het Ionzyme® DF apparaat. Het Ionzyme® DF apparaat geeft intermitterende Iontoforese en laag frequente sonoforese welke er samen voor zorgen dat de werkzame stoffen wel 4400% beter in de huidcel opgenomen worden. De sonoforese zorgt ervoor dat er tijdelijk hele kleine openingen in de hoornlaag komen waardoor de vitaminen direct op de juiste plaats in de huid kunnen komen. De intimiterende iontoforese zorgt ervoor dat grote moleculen van de werkzame stoffen steeds kleiner worden en daardoor makkelijker en dieper opgenomen worden. De combinatie van beide wetenschappelijk bewezen methodes maakt dit het Ionzyme® DF apparaat uniek.

Met Environ zijn wij zelfs winnaars van de 100dagenHUIDdaging 2019 van Helene V. Door het best behaalde resultaat met Environ te hebben.