shutterstock_344605667

Definitief ontharen doe je natuurlijk bij de onthaarspecialist.

Iedereen die last van overbeharing of ongewenste haargroei heeft, kan nu op een betaalbare,veilige en pijnloze manier geholpen worden.

In tegenstelling tot nogal wat negatieve berichten in de pers over definitief ontharen, de werking en veiligheid daarvan,hebben wij al jaren een van de meest effectieve en veilige apparaten in huis.

UvaCare werkt met een FDA goedgekeurd apparaat en dan nog specifiek een 510(k) goedkeuring.

 • Door onze jarenlange ervaring en onze wel opgeleide en gecertificeerde behandelaars ben je in veilige handen.
 • Onze apparatuur is FDA goedgekeurd ( strengste Amerikaanse keuring voor (medische) apparaten.
 • Onze behandeling is comfortabel, aangenaam en vrijwel pijnloos.
 • Door ons uniek concept bespaar je honderden tot duizenden euro’s.
 • Onze manier van werken bespaart je onaangename verassingen achteraf.
 • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantie.
 • Gratis parkeren voor ons bedrijf, makkelijk te bereiken met openbaar vervoer.
 • Gratis intakegesprek.
 • Gratis proefbehandeling (verplicht je tot niets!)
 • Vergoeding via ziektekostenverzekeraar mogelijk( kijk goed naar je polisvoorwaarden)
 • Wij werken uitsluitend op afspraak, dus geen wachttijden. Afspreken in de avond en/of het weekend mogelijk

Met Uvacare komt u op een veilige betrouwbare, pijnloze en comfortabele manier voordelig van uw ongewenste haar af. Neem Nu Contact op voor een Gratis proefbehandeling!

Hoe Gaat de Methode in zijn werk?

Hoe gaat de methode in zijn werk? Het te behandelen gebied wordt behandeld met een speciale HIPL lamp welke zeer geconcentreerd licht afgeeft op het gebied en daar de haarzakjes vernietigd. Omdat iedere haar een groeicyclus heeft zal per behandeling max 15-20% van de haarzakjes vernietigd worden. Dus om “volledig onthaart te worden heb je gemiddeld 9 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Ontharen gaat dus niet in 1 keer maar in kuur verband van ca. 9 behandelingen verdeeld over een periode van 1-1,5 jaar. Echter ben je wel na iedere behandeling 15-20% van je haar kwijt, dus je hebt vanaf de eerste behandeling profijt. Wij verkopen een “onthaarpakket “dus als kuur van 9 behandelingen zodat we zeker weten dat we het maximale resultaat bij jou kunnen behalen. Door onze methode ben je echter veel voordeliger uit als bij de concurrent en doordat je een kuur afneemt weten we beiden dat je deze ook afmaakt. Een win-win situatie die naar is gebleken uitstekend werkt.

Gratis Intake en Gratis Proefbehandeling!

Wij zijn zo overtuigd van de werking van onze methode dat we een GRATIS intakegeprek inclusief een GRATIS behandeling aanbieden. Dit gesprek en deze behandeling verplicht je tot niets en is zoals gezegd geheel gratis.

Je krijgt uitgebreid advies over permanent ontharen en een proefbehandeling van een oksel, zodat je na 2 weken wanneer de haartjes uitvallen het verschil kunt zien tussen de behandelde en niet behandelde oksel.

Tevens kun je de sfeer in ons bedrijf proeven en zelf ondervinden of je de behandeling al dan niet prettig vindt.
Bovendien kun je op deze manier ervaren of de behandeling bij jou het gewenste resultaat opleverd.

Zoals je ziet is ons er alles aan gelegen onze klanten in de watten te leggen en ervoor zorgen dat ze op een prettige aangename manier de behandeling kunnen ondergaan in een relaxte doch professionele sfeer.
Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van Pseudofolliculitis Barbae zul je erg blij zijn met onze methode definitief ontharen

Jolanda Uw Professionele en Gecertificeerde Behandelaar met ruim 10 jaar ervaring.

Met het apparaat waar wij mee werken is een klinische studie gedaan onder 2992 cliënten (!!!)
De studie is gedaan in Israël, waar het apparaat ook ontwikkelt is. Over het algemeen kun je stellen dat de mensen hier door het klimaat meer zongebruind zijn en dus lastiger te behandelen. We gaan er dan ook voorzichtig vanuit dat de resultaten in Nederland nog iets gunstiger zijn. De studie is uitgevoerd in 73 verschillende klinieken. Bij 2309 personen is meer dan 80% van het haar gereduceerd na ca. 9 behandelingen definitief ontharen. Bij de overige 22,83% lag dit tussen de 70 en 80%. Wij kennen geen ander apparaat met betere resultaten., onderbouwt met een dergelijke uitgebreide studie.

partner-logo01
environ-logo-wit
image_skincare_logo_black_holiday_web
hannah-wit