Silhouette Soft is een oplossing tegen verouderingskenmerken, zonder te opereren.

Wat is Silhouette Soft?

Silhouette soft is een technologische innovatie die vrouwen en mannen biedt wat geen enkele behandeling ooit eerder bood op zo’n eenvoudige manier: een geherdefinieerd gezicht, hersteld volume en minder rimpels door middel van een 30 minuten durende behandeling bij onze cosmetisch arts, voor een resultaat van maximaal 24 maanden.

Silhouette soft wordt geleverd in de vorm van bidirectionele absorbeerbare draad kegels. Het is gemaakt in de Verenigde Staten en de ontwikkeling ervan is gebaseerd op zes jaar ervaring in hechtdraad ophanging met kegels gebruikt in de reconstructieve chirurgie en cosmetische chirurgie.

Silhouette soft is het enige product op de cosmetische markt met twee gezamenlijke acties:

  • Een lift effect zodra Silhouette soft wordt toegepast voor een onmiddellijk en discreet resultaat!
  • Een regenererende werking, door het stimuleren van de natuurlijke productie van collageen in de maanden die volgen, voor de progressieve en natuurlijke resultaten!

Hoe werkt Silhouette soft?

In welke gevallen is Silhouette soft geïndiceerd?

Silhouette soft wordt aanbevolen voor mannen en vrouwen van 30 jaar en ouder die proberen om effectief de tekenen van veroudering tegen te gaan maar niet bereid zijn om een zware invasieve behandeling te ondergaan.

Silhouette soft behandeling is geschikt voor alle huidtypes – testen op allergische reacties bleek negatief in klinische studies. Toch is het gebruik van Silhouette soft ® niet aanbevolen als uw patiënt allergisch of gevoelig is voor biomaterialen.

Een anti-aging techniek die zijn waarde heeft bewezen

Silhouette Lift hechtingen worden wereldwijd gebruikt door plastische en cosmetische chirurgen.

De technologie van Silhouette Lift hechtingen is gebaseerd op 6 jaar ervaring in hechtdraad ophanging met kegels gebruikt in cosmetische chirurgie en reconstructieve chirurgie.

Tot op heden zijn Silhouette Lift de enige lift draden met toestemming FDA toestemming (sinds 2006).

Deze behandeling wordt uitgevoerd door onze cosmetisch arts Dennis Bartels, hij is elke 3 weken bij ons aanwezig op woensdagavond. Voor een afspraak graag contact met ons opnemen.