wrong4-1920x500

Tatt2Remove versus Laser

Een groot voordeel van het Tatt2remove systeem is dat het in staat is om ALLE kleuren te verwijderen. Lasers die worden gebruikt om tatoeages te verwijderen kunnen slechts een zeer beperkt aantal kleuren verwijderen.

Trends in de tatoeage technieken hebben ervoor gezorgd dat er steeds meer pigment combinaties zijn gekomen die het steeds moeilijker of zelfs onmogelijk hebben gemaakt ze met behulp van laser te verwijderen. Daarnaast is Tatt2remove minder kostbaar om in te zetten voor behandeling.

  • Verwijdert ALLE kleuren
  • Nagenoeg Pijnloos
  • Sneller Resultaat
  • Nauwelijks Hersteltijd
  • Lagere Kosten
  • Geen Littekens
  • Veiliger dan Laser

Kortom: Tatt2remove is de nieuwste methode om zonder laser snel, veilig, pijnloos en zonder littekens tattoeages te verwijderen.

Het Werkingsmechanisme van TEPR

Het aanbrengen van een beperkt en oppervlakkig wondje met een gecontroleerde manier van genezing. Het voordeel van deze techniek is dat het werkzaam is op kleine huidoppervlakten, met kleine tussenruimtes en met slechts een kleine huidbeschadiging.

De TEPR techniek veroorzaakt ronde gebieden van 5 mm in doorsnede waar de huid ten dele verwijdert is, in een patroon dat de gehele tatoeage dekt. Erwordt gebruik gemaakt van steriele medische naaldjes die exact zijn ontwikkeld voor dit doeleinde, namelijk op de juiste diepte behandelen. De gebieden waar het huidepitheel wordt verwijdert stellen de in de diepere huidlaag aanwezig pigment bloot aan de (gepatenteerde) vloeistof die het pigment bindt.

Studie

Niet geheel onbelangrijk te melden is dat er momenteel meerdere studies uitwijzen dat het verwijderen van tatoeages met laser niet ongevaarlijk is. De pigmentdeeltjes worden verpulvert tot hele kleine partikels die uiteindelijk in onder andere het lymfestelsel terecht kunnen komen. Door de verwarming van deze deeltjes met de laser komen er zelfs giftige en bewezen kankerverwekkende stoffen vrij.

Tatt2remove zorgt ervoor dat de inktdeeltjes gebonden worden en als het ware de huid uitgewerkt worden zonder dat er stoffen door het lichaam getransporteerd worden

De voordelen van Tatt2remove

Het Tatt2remove systeem maakt gebruik van de nieuwe techniek genaamd Trans Epidermale Pigment Afgifte TEPR. Een gepatenteerde tatoeage verwijderingtechniek.

Het TEPR proces is een unieke combinatie van gefractioneerde en pigmentbindende technieken die ervoor zorgen dat het verwijderen van een tatoeage sneller en effectiever gaat. Bovendien is het veiliger, laat het géén littekens na en het kost minder dan de traditionele lasertechnieken

 

Alle kleuren verwijderbaar, pijnloos, veilig, snel, minder kostbaar en geen depigmentatie!

partner-logo01
environ-logo-wit
image_skincare_logo_black_holiday_web
hannah-wit